Placeholder
Placeholder

400,00€

strešni kovček SURFBOX S-800 Mx

IMG_20170802_084324
IMG_20170802_084339IMG_20170802_084351Surfbox_Surfbrett_silber
  • Vrsta oglasa: Prodam
  • Letnik: 2011
  • Stanje: Dobro ohranjeno
  • Način dostave: osebni prevzem
  • Telefon: Klikni za prikaz številke
  • Kraj: Maribor
  • Država: Slovenija
  • Objavljen. 18. Nov, 2019 16:33
  • Poteče: 6 dni, 12 ur

Sponzorirane povezave

Dobro ohranjen – praktično brez poškodb. Zlasti je namenjen surfarjem, saj omogoča hkraten transport deske (ali več) in opreme ali smučarjem. V uporabi je bil 1x letno (na morje in nazaj) – pozimi ga nismo uporabljali.

Kovček lahko brez težav odpirate tudi v primeru, če je zgoraj obremenjen z večjo težo (preizkušeno pri obremenitvi 25 kg – 2 večji deski), saj sta odpiranju v pomoč dva amortizerja. Odpiranje je iz zadnje strani avta (ne iz strani), kjer sta ob osnovni ključavnic, nameščeni še dve zapirali. Zapirali omogočata dodatno povezavo pokrova in dna strešnega kovčka, omogočata pa tudi namestitev dveh obešank, s pomočjo katerih se lahko zagotovi dodatna varnost.

Pokrov kovčka se dvigne dovolj visoko, da brez težav namestite kovček na streho in zlaganje stvari v kovček tudi iz strani. Višina kovčka je takšna, da omogoča shranjevanje večjih potovalnih torb. Montaža na nosilce avta ni zahtevna, saj ga na streho pritrdite s pomočjo štirih vijakov v obliki črke U (+ 8 matic – metuljčkov) ter štirih kovinskih ploščic. Pomikanje prtljažnika po dolžini avta omogočata dva žleba v dnu kovčka.

Prednost kovčka, v primerjavi s konkurenčnimi strešnimi kovčki, sta posebni kovinski prečki, ki sta nameščeni na zgornjem delu (“pokrovu”) strešnega kovčka.

Z manjšo dodelavo (npr. 4 ploščice + 8 matic) bo možna pritrditev stvari pod pokrov kovčka, kot to prikazuje zadnja fotografija. Fotografija je simbolična, saj na tak način nismo prevažali stvari.

Tehnične podobnosti: fiberglas, približne zunanje mere (merjene ročno): širina cca 82 cm, dolžina 260 cm, višina 31 cm (do vrha nosilca 36 cm). Točnega podatka za volumen nimam, ocenjujem pa, da je volumen okrog 560l.

Zadnja leta kovček ni bil v uporabi.

Ogled in prevzem v Mariboru (center).

Brez značk

1464 ogledov skupaj, 1 danes

  

Šifra oglasa: 4485b3e4f6a43800

Prijavi sporni oglas

Processing your request, Please wait....

Komentiraj

Za kometiranje morš biti prijavljen

RSS Novice

During our test week in Bolonia in June 2019 we […]
Continentseven
Antoine Albeau (JP / NeilPryde), Matteo Iachino (Starboard / Severne) […]
PWA World Windsurfing Tour
The Kiteboarding Australia Wave Nationals is the pinnacle event of […]
Seabreeze KITE News
For paddlers seeking a competitive raceboard that will perform in […]
Seabreeze SUP News
X