Placeholder
Placeholder

april, 2019

27aprCel dan06majKiteLife - Bol Brač - Prvomajski prazniki Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Hotel – Bivali bomo v enem izmed najlepših hotelov na Braču – Hotel Bretanide**** Welness & Sport resort, razvajali pa nas bodo z All inclusive ponudbo v njihovih odličnih restavracijah. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade. Hotel je od plaže Zlatni rat oddaljen samo nekaj korakov.

Plaža – Lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plaža Zlatni rat, najznamenitejša in največja plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške.

Akitvnosti – Kolesarjenje, e-bike izleti čez celoten otok, kite, windsurf, kajak, jadranje, plezanje, pohodništvo, potapljanje, SUPanje.

Brezplačen spoznavni tečaj kajtanja – Naredi uvodne korake na najbolj varni plaži za kajtanje – Zlatni Rat. Tečaj je primeren za vse ki še ne kajtate in bi se radi prepričali ali je to prav šport za vas.

Tečaj jadranja – Organiziramo tudi tečaj jadranja in izlete s katamaranom oz. jadrnico, idealne za prve korake učenja jadranja kot tudi za izkušene jadralce.

Kite Hydrofoil tečaj – Nova dimenzija kajtanja. Low wind, high speed, no chop, super fun! Prvi koraki

Športne dejavnosti – V sodelovanju s Fit-Bor organiziramo tudi različne športne vadbe: Jutranja tekaška vadba ter krožna vadba Gladiator, vadba zdrava hrbtenica, otroške delavnice Mali Bolko, kolesarska šola, team Building – supervizija & coaching, masaža.

Veter in spot – Statistika vetra za čas prvomajskih praznikov je 50% nad 15 vozlov. V primeru lepega vremena piha Maestral, konstanten termični veter v popoldanskem času. Možnost kajtanja je tudi na burjo in jugo. Plaža Zlatni rat nudi idealne pogoje za kajtanje. Izven sezone je celotna plaža namenjena za športne aktivnosti, zato imaš neomejen prostor za štart in pristanek, hkrati pa te čaka popolnoma gladka voda ob Zlatnem ratu. Poskrbeli pa smo tudi za reševanje s čolnom, če še nisi suveren pri vožnji upwind.

Varstvo otrok – Med tem ko starši športajo, se otroci vključujejo v različne zabavne aktivnosti. Več si preberi na Aktivne počitnice za otroke.

Šola kajtanja  – Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo. Prav tako ti posodimo celotno opremo.

Ura

April 27 (Sobota) - Maj 6 (Ponedeljek)

Lokacija

Bol na Braču

Bol, Brač, Croatia

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X