Placeholder
Placeholder

oktober, 2019

19oktCel dan03novKiteLife - Ilha do guajiru Brazil Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Neskončne peščene plaže in pogoji za vse okuse – wave, ocean & flat water s skoraj 100% vetrovno statistiko. White Wind Resort bo naš dom v Ilhi, nova in moderno opremljena pousada, ki leži točno na vstopu v kajtarsko laguno. Resort nudi vso udobje za brezskrben dopust. Sobe imajo teraso z ležalniki, toplo vodo, LCD, klimatsko napravo in možnostjo polpenziona ali polnega penziona. Lokacija služi kot odlično izhodišče za vse izlete po Brazilskih spotih. Na spotu pa vedno nasmejani in uslužni pomočniki “beach boyi” in seveda kompresorjem za kajte. V Ilhi ostanemo 7 dni, potem pa se prestavimo v sanjsko vasico Jericoacoara, kjer ostanemo 4 dni. Pričakuješ lahko veliko odličnih spotov za kajtanje, zabav na plaži, muzike, dobrih restavracij, osupljivih sipin in lepe narave, izletov z bugiji, neskončno plaž. Letimo z Benetk, prevoz je organiziran od Ljubljane do končne destinacije.

Veter in spot – Statistika vetra v našem terminu je 90% nad 15 vozlov. Veter je konstanten in piha cel dan. Kite spot je ob hotelu ima neskončno veliko laguno s stojno in ravno vodo. Ob laguni pa vaš čaka morje & wave spot.

Downwind Amulfalia – štart na plaži Amulfalla in downwind do Ilha do Guajiru, dolžina trase 12 km. Nepozabno doživetje se prične z štartom na odprto morje in nadaljuje preko slikovitih lagun obdanih z mangrovami in divjim življenjem. Po prečkanju lagun se ponovno podamo na odprto morje vse do majhne plaže “Secret Spot”, ki je nad Ilha laguno, še zadnji kilometri in smo na cilju. Kaj še čakamo, gremo!

Dostop – Letimo z letom z Bentek (Italija) do Fortaleze (Brazilija), prevoz je organiziran od Ljubljane do Benetk ter prav tako iz Fortaleze do Ilha do Guajiru.

Šola kajtanja  – Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo. V Braziliji nudimo tudi možnost Wave tečaja, saj so idealni pogoji za prve korake kot tudi za bolj napredne.

Oprema – Nimaš svoje opreme? Ni problema! Posodimo ti celotno opremo ter svetujemo o primernem izboru pri nakupu.

Ura

Oktober 19 (Sobota) - November 3 (Nedelja)

Lokacija

Brazilija

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X