Placeholder
Placeholder

junij, 2019

22junCel dan15julKiteLife - Lo Stagnone Kitelife Village Sicilija Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Bella Sicilija, tako ji pravijo Italijani in ko jo obiščeš ter doživiš šele razumeš pomen. Kitelife Village ima vse! Konstanten veter, nizko vodo, odlično kulinariko in še bi lahko naštevali. Za športne navdušence, družine, gurmane in sprostitve željne. Hotel & apartmaji so samo korak od plaže (kite spota). Iz svojega balkona / terase lahko opazuješ razmere na vodi. Za druženje je poskrbljeno s skupnimi večerjami, pikniki na plaži ter različnimi zanimivimi izleti po otoku. Letimo direktno s Trsta na letališče v mesto Trapani, kjer nas čaka kratek transfer do Kitelife Village.

Novosti za leto 2016 – Upoštevali smo vaše mnenje s pretekle sezone in izboljšali večino perečih zadev. Posodobljen WIFI po celotnem kompleksu, tuši na spotu, 2x piknik vključen v ceno bivanja, prostor za druženje na spotu, učenje kajtanja s čeladami z radijsko povezavo, kite storage za hotelske goste, urejen in očiščen kite spot, več oseb za dvig in spust kajta, vnaprej znane cene izletov.

Veter in spot – Statistika vetra v našem terminu je 70% – 80% nad 15 vozlov. Veter je konstanten in piha cel dan. Kite spot je ob hotelu ima neskončno veliko laguno s stojno in ravno vodo. Organizirali bomo tudi downwind tripe čez celotno laguno, mimo solin in v mesto Marsala. Za vse željne poskusov kajtanja na valovih in prave wejverje, pa imamo organizirane izlete na najboljši Wave spot na Siciliji (Pozziteddu), oddaljen samo 40km.

Dostop – Organiziran je prevoz iz Ljubljane do Trsta, kjer vzleta naše letalo. Od letališča do Kitelife Village je urejen transfer. Lahko pa naredite “roadtrip” in pridete z dobrimi trajektnimi povezavami (GNV Genova ali Napoli) direktno na spot v Lo Stagnone.

Restavracije & trgovine – Na spotu je restavracija z italijansko hrano. V okolici je pestra gastronomska ponudba za vse okuse in denarnice (ribe, meso, zelenjava, sadje,…). V bližini je trgovina z živili in ostalim. Organizirani bodo tudi pikniki – žar in druženja na plaži.

Družine in nekajterji – Ni vse v kajtanju. Užival boš v različnih aktivnostih, ki jih nudi lokacija. Vedno je na voljo brezplačen spoznavni tečaj kajtanja, ki je primeren tudi za najmlajše. Več si preberi v neodvisnem članku na spletni strani Kam z mulcem – link.

Zabava ali počitek – Odpočil si boš lahko na številnih prelestnih plažah, samotnih zalivčkih, SUPal po neskončni laguni, jadral okoli bližnjih otokov, razvajal v spa centru na solinah, žural v Marsali, ali pa samo užival v gurmanski italijanski kulinariki.

Varstvo otrok – med tem ko starši kajtajo, se otroci zabavajo v varstvu, kjer se vključujejo v različne zabavne aktivnosti.

Šola kajtanja  – Izkušeni,vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo.

Oprema – Nimaš svoje opreme? Ni problema! Posodimo ti celotno opremo ter svetujemo o primernem izboru pri nakupu.

Zgodnja prijava – Cena letalske karte (cca. 140€) je najbolj ugodna 2 – 3 meseca pred odhodom. Prav tako se aparmtaji s pogledom na morje zelo hitro oddajo, tako da priporočamo rezervacijo najmanj 3 mesece pred željenim odhodom. Prijava je enostavna, izpolneš online prijavnico, izbereš vse željene opcije, dokumente ti pošljemo po emailu in že letimo 🙂

Ura

Junij 22 (Sobota) - Julij 15 (Ponedeljek)

Lokacija

Lo Stagnone

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X