Placeholder
Placeholder

julij, 2020

01julCel dan11KiteLife - Lo Stagnone Kitelife Village Sicilija Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Bella Sicilija, tako ji pravijo Italijani in ko jo obiščeš ter doživiš šele razumeš pomen. Kitelife Village ima vse! Konstanten veter, nizko vodo, odlično kulinariko in še bi lahko naštevali. Za športne navdušence, družine, gurmane in sprostitve željne. Hotel & apartmaji so samo korak od plaže (kite spota). Iz svojega balkona / terase lahko opazuješ razmere na vodi. Za druženje je poskrbljeno s skupnimi večerjami, pikniki na plaži ter različnimi zanimivimi izleti po otoku. Letimo direktno s Trsta na letališče v mesto Trapani, kjer nas čaka kratek transfer do Kitelife Village.

Novosti za leto 2018 – Posebna šola kajtanja za najmlajše (od 8 – 14 let), beach bar na plaži, prenovljeni apartmaji, izboljšan in očiščen spot.

Veter in spot – Statistika vetra v našem terminu je 70% – 80% nad 15 vozlov. Veter je konstanten in piha od 11.00 ure dalje. Kite spot je ob hotelu ima neskončno veliko laguno s stojno in ravno vodo. Organizirali bomo tudi downwind tripe čez celotno laguno, mimo solin in v mesto Marsala. Za vse željne poskusov kajtanja na valovih in prave wejverje, pa imamo organizirane izlete na najboljši Wave spot na Siciliji (Pozziteddu), oddaljen samo 40km.

Dostop – Organiziran je prevoz iz Ljubljane do Trsta, kjer vzleta naše letalo. Od letališča do Kitelife Village je urejen transfer. Lahko pa naredite “roadtrip” in pridete z dobrimi trajektnimi povezavami (GNV Genova ali Napoli) direktno na spot v Lo Stagnone.

Restavracije & trgovine – Na spotu je restavracija z italijansko hrano. V okolici je pestra gastronomska ponudba za vse okuse in denarnice (ribe, meso, zelenjava, sadje,…). V bližini je trgovina z živili in ostalim. Organizirani bodo tudi pikniki – žar in druženja na plaži.

Družine in nekajterji – Ni vse v kajtanju. Užival boš v različnih aktivnostih, ki jih nudi lokacija. Vedno je na voljo brezplačen spoznavni tečaj kajtanja, ki je primeren tudi za najmlajše. Več si preberi v neodvisnem članku na spletni strani Kam z mulcem – link.

Zabava ali počitek – Odpočil si boš lahko na številnih prelestnih plažah, samotnih zalivčkih, SUPal po neskončni laguni, jadral okoli bližnjih otokov, razvajal v spa centru na solinah, žural v Marsali, ali pa samo užival v gurmanski italijanski kulinariki.

Kitelife kids’n’fun – program za otroke – med tem ko starši kajtajo, se otroci zabavajo v varstvu, kjer se vključujejo v različne zabavne aktivnosti – plavanje, SUP, spoznavni tečaj kajtanja, družabne igre, jezikovni tečaji. Aktivnosti se bodo izvajale pred hotelom, kjer imamo bazen in senco.

Šola kajtanja  – Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo.

Oprema – Nimaš svoje opreme? Ni problema! Posodimo ti celotno opremo ter svetujemo o primernem izboru pri nakupu.

Zgodnja prijava – Cena letalske karte (cca. 140€) je najbolj ugodna 2 – 3 meseca pred odhodom. Prav tako se apartmaji s pogledom na morje zelo hitro oddajo, tako da priporočamo rezervacijo najmanj 3 mesece pred željenim odhodom. Prijava je enostavna, izpolneš online prijavnico, izbereš vse željene opcije, dokumente ti pošljemo po emailu in že letimo 🙂

Ura

julij 1 (Sreda) - 11 (Sobota)

Lokacija

Lo Stagnone

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X