Placeholder
Placeholder

maj, 2020

23majCel dan30KiteLife - Soma Bay Egipt Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Idilična destinacija z odličnim hotelom direktno na plaži. Modro zelena barva vode in prelepa plaža bo navdušila še tako zahtevnega gosta. Kajt spot z odlično infrastruktoro in veliko laguno pa je oddaljen samo nekaj metrov. Lokacija je zaradi dodatnih aktivnosti in bližine morja zelo primerna tudi za družine. Organiziran je direkten prevoz z Brnika do Hurghade ter od letališča do hotela.

Veter in spot – Statistika vetra v naših terminih je 70% – 80% nad 15 vozlov. Veter je konstanten, dopoldan je močnejše jakosti, po 15.00 uri pa počasi pojenja, tako da vsak pride na vrsto. Kite spot je ob hotelu, poleg je neskončno velika laguno s stojno in ravno vodo. Organiziramo tudi downwind tripe čez celotno laguno v zalivu Soma Bay pa do sosednjega upwind centra 7 Bofore.

Izbrana lokacija – eden izmed boljših hotelov v Egiptu, primeren za športne navdušence, družine, otroke in sprostitve željne.

Družine in nekajterji – Ni vse v kajtanju. Užival boš v različnih aktivnostih, ki jih nudi lokacija. Vedno je na voljo brezplačen spoznavni tečaj kajtanja, ki je primeren tudi za najmlajše. Druženja na vodi in izven, izleti na samoten otok, obisk piramid in predstavitev Egipčanskega življenja, odbojka na mivki, jadranje okoli bližnjih otokov, golf, tenis, fitnes, vodni športi, SUP po neskončni laguni ter večerna animacija 🙂

Zabava ali počitek – Zabave bodo organizirane na plaži, hotelu ter na samotnem otoku, ki bo rezerviran samo za nas. Odpočil si boš lahko na številnih prelestnih plažah, samotnih zalivčkih, razvajal v spa centru, ali pa samo užival v različnih športih.

Otroci – med tem ko starši kajtajo, se otroci zabavajo v varstvu, kjer se vključujejo v različne zabavne aktivnosti. V hotelu so otroški bazen s tobogani in igrišče, hotelski mini klub 4-12 let, kotiček za otroke ob večerji, mini disko.

Šola kajtanja  – Izkušeni,vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo.

 

Ura

maj 23 (Sobota) - 30 (Sobota)

Lokacija

Egipt

El Gouna, Egypt

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X