Placeholder
Placeholder

april, 2019

27aprCel dan04majQuiksilver windsurf school - Porto Pollo Organizator: Windsurfer - Quiksilver windsurf school Tip dogodka:WindsurferTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Porto Pollo, Sardinija, Italija

Italijanski windsurferski biser Porto Pollo se nahaja na severu Sardinije, med mesti Palau in Santa Teresa Gallura. Zaradi peščenih plaž, turkiznega morja in pogleda na veličastne okrogle skale sodi med ene izmed najlepših windsurf spotov na svetu. Veter tu piha preko ozke ceste, ki je povezava s polotokom Isola del Gabiani. Polotok pred windsurf ustvarja centrom ravno vodo, idealno za učenje prvih korakov na deski ali naprednih freestyle obratov.

Windsurf center:

Windsurf center Procenter Michiel Bouwmeester je opremljen z novim RRD deskami in Neil Pryde jadri. Na voljo je tudi otroška oprema in številne SUP deske in kajaki.

 

Nastanitev:

Porto Pollo nudi veliko možnosti za nastavnitev, območje je tudi kamperjem prijazno. Mi bomo nastanitev organizirali v čudovitem apartmajskem nasellju Windsurf village, ki je od windsurf centra oddaljeno le 200 metrov in omogoča nastanitev v apartmajih različnih velikosti (od 2 do 6 oseb).

 

Hrana:

Vsi apartmaji imajo polno opremljene kuhinje ali kuhinjske niše, tako da se boste z gurmanskimi trenutki lahko razvajali sami. Za tiste, ki niste ljubitelji kuhanja, je na plaži dobra restavracija. Tudi sicer Sardinija slovi po odlični gurmanski ponudbi in verjamemo, da bo odkrivanje okolišlih vasic in njihovih restavracij še popestrilo popoln prvomajski windsurf dopust.

 

Organizirali bomo ZAČETNENADALJEVALNENAPREDNEFREESTYLE tečaje in tečaje ZA OTROKE ter YOUNG GUNS tečaje.
Možni paketi z aranžmajem (namestitev, prihod) v lastni režiji in po želji tudi z lastno windsurf opremo.

Ura

April 27 (Sobota) - Maj 4 (Sobota)

Lokacija

Porto Pollo

Porto Pollo, Italy

Organizator

Windsurfer - Quiksilver windsurf schoolinfo@windsurfer.si

X