Placeholder
Placeholder

julij, 2019

07julCel dan14Quiksilver windsurf school – Vassiliki, Grčija Organizator: Windsurfer - Quiksilver windsurf school Tip dogodka:WindsurferTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Vassiliki je zahvaljujoč lokalnemu vetrovnemu fenomenu postal ena od svetovnih windsurf atrakcij, hkrati pa je mestecu uspelo zadržati neokrnjen šarm s prijetnimi tavernami, barčki in lokali vzdolž slikovitega pristanišča. Vetrovni pogoji (šibkejši veter v jutranjih in močnejši v popoldanskih urah) ustvarjajo idilične pogoje za windsurf tečaje za vse nivoje znanja, še posebej pa je windsurf camp v Vassilikiju primeren za družine, saj organiziramo tudi specializirane windsurf tečaje za otroke in varstvo za otroke v času tečajev. V Vassilikiju se nam lahko pridružite tudi v lastni režiji (z avtomobilom ali trajektom). Če potrebujete pomoč pri organizaciji slednjega, smo vam na voljo. Prav tako tu nudimo posebne pogoje za 4 ali več članske družine.

V sezoni 2019 bomo Vassiliki obiskali v štirih tedenskih terminih – začnemo 16.6., zadnji termin je 7. – 14.7. 2019. Prijave so že odprte, za rezervacijo nepozabnega windsurf doživetja KLIK KLIK >> PRIJAVA.

Organizirali bomo ZAČETNENADALJEVALNENAPREDNE in FREESTYLE tečaje ter tečaje za OTROKE in YOUNG GUNSE.
Imate vprašanje ali bi želeli ponudbo za vašo družino? info@windsurfer.si

Ura

julij 7 (Nedelja) - 14 (Nedelja)

Lokacija

Vassiliki

Vassiliki

Organizator

Windsurfer - Quiksilver windsurf schoolinfo@windsurfer.si

X