Placeholder
Placeholder

Polajnar svetuje

Eumetsat image

Sreda, 2.10.2019

Danes dopoldan bo pred nevihtami še pihali jugo, v četrtek burja, ob koncu tedna spremenljivi termični in južni vetrovi.

V sredo dopoldan bo ob slovenski obali in ob zahodni in vzhodni obali Istre pred prihodom vremenske fronte pihal jugo. Zaradi bližine padavin in neviht bo veter lahko spremenljiv. Popoldan lahko ob nevihtah zapiha veter povezan z nevihto iz zahodnih ali tudi severnih smeri.

V četrtek dopoldan bo v Tržaškem zalivu, v Barkovljah ob slovenski obali pihala burja, ki bo popoldan oslabela. Ob vzhodni obali Istre in na Krku bo dopoldan pihala močnejša burja, popoldan bo tudi tam slabela.

V petek bo pihal jutranji veter v Preluki. Popoldan lahko ponekod ob zahodni obali Istre in v Piranskem zalivu zapiha šibek južni in jugozahodni veter.

V soboto in nedeljo bo zaradi bližine plitvega ciklonskega območja veter zelo spremenljiv. Kaže na spremenljive šibke povečini južne vetrove.

V nedeljo obstaja možnost za jutranjo burjo ali jutranji veter v Preluki, čez dan pa bodo pihali povečini šibki spremenljivi vetrovi.

V prvih dneh prihodnjega tedna kaže na burjo.

72 ogledov skupaj, 1 danes

Brez značk

72 ogledov skupaj, 1 danes

  

Sponzorirane povezave

Komentiraj

Za kometiranje morš biti prijavljen

X