Placeholder
Placeholder

august, 2019

01avgCel dan21KiteLife - Bol Brač Organizator: KiteLife Tip dogodka:KiteLifeTip dogodka 2:Tečaj

Več

Podrobnosti

Sonce, senca stoletnih borov, veter, plaža Zlatni rat in čarobni duh dalmatinskih “kal“ (ozke kamnite uličice), ki se prepletajo z vrvežem mondenega letovišča in surferskega zatočišča – to je zgodba o Bolu. Prvomajske praznike bomo preživeli v hotelu Bretanide****, ki s svojo odlično lokacijo in all inclusive ponudbo predstavlja idealno razmerje med ceno in kvaliteto.

Aktivnosti – Brač je najbolj poznan športni otok v Dalmaciji in se ponaša z neomejenimi aktivnostmi. Organizirali bomo kolesarske izlete po Bolu in Hvaru, SUPali ob obali Brača, jadrali, kajtali, wakeboardali, se potapljali, windsurfali, razvajali v hotelskem SPAju in jedli v najboljših dalmatinskih konobah.

Tečaj jadranja – Organiziramo tudi tečaj jadranja in izlete s športnimi jadrnicami Beneteau 7500 First Class, ki so odlične za prve korake učenja jadranja kot tudi za izkušene jadralce.

Brezplačen spoznavni tečaj kajtanja – Naredi uvodne korake na najbolj varni plaži za kajtanje – Zlatni Rat. Tečaj je primeren za vse ki še ne kajtate in bi se radi prepričali ali je to prav šport za vas.

Veter in spot – Statistika vetra za čas prvomajskih praznikov je 50% nad 15 vozlov. V primeru lepega vremena piha Maestral, konstanten termični veter v popoldanskem času. Možnost kajtanja je tudi na burjo in jugo. Plaža Zlatni rat nudi idealne pogoje za kajtanje. V prvomajskem času je celotna plaža namenjena za športne aktivnosti, zato imaš neomejen prostor za štart in pristanek, hkrati pa te čaka popolnoma gladka voda ob Zlatnem ratu. Poskrbeli pa smo tudi za reševanje s čolnom, če še nisi suveren pri vožnji upwind.

Hotel – Bivali bomo v enem izmed najlepših hotelov na Braču – Hotel Bretanide**** Welness & Sport resort, razvajali pa nas bodo z All inclusive ponudbo v njihovih odličnih restavracijah. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade. Hotel je od plaže Zlatni rat oddaljen samo nekaj korakov.

Plaža – Lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plaža Zlatni rat, najznamenitejša in največja plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške.

Varstvo otrok – Med tem ko starši športajo, se otroci zabavajo v varstvu, kjer se vključujejo v različne zabavne aktivnosti, ki jih organizirajo v hotelu.

Šola kajtanja – Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo. Prav tako ti posodimo celotno opremo.

Prijava – Je enostavna, izpolneš online prijavnico, izbereš vse željene opcije, dokumente ti pošljemo po emailu in že potujemo 🙂

Ura

august 1 (četrtek) - 21 (Sreda)

Lokacija

Bol na Braču

Bol, Brač, Croatia

Organizator

KiteLifeinfo@kitelife.si

X